Jou hypotheekrente vergelijken op het internet

Je kunt al heel erg veel op het internet, maar dat wordt echt alleen nog maar meer. Dit bleek ook toen wij, mijn vrouw en ik, een hypotheek wilde gaan afsluiten omdat we een huisje op het oog hadden. Dit huis was mooi in het platteland en daar konden we genieten van onze wel verdiende rust. Toen we bij onze bank:Rabobank aankwamen dat we een nieuwe hypotheek wilde hebben keken ze ons heel erg raar en en kwamen dan ook met een zeer slecht bod. Dit heeft ons ervan overtuigd dat we eens verder moesten gaan kijken op het internet over een hypotheekrente vergelijken. 

Wat kwamen we tegen?

Op het internet kwamen we een hele makkelijke vergelijkingssite tegen waarvan we direct hebben gezegd dat dat de reden was om bij de bank weg te gaan. We zagen dat we al jarenlang tegen een veel te hoge hypotheekrente onze huidige hypotheek hadden lopen. Wij, mijn vrouw en ik, gingen ervan uit dat de bank ons vast wel de juiste hypotheekrentes had voorgeschoteld, maar helaas. We zagen dat het op  het internet ten eerste heel erg makkelijk te vergelijken viel en ten tweede viel het ons op dat de hypotheekrente echt een heel stuk naar beneden kon.

Dit hebben we dan ook direct gedaan en dat levert nu ons maandelijks geld op waarvan we ons nieuwe huisje op een mooie manier kunnen inrichten.