Jong en een goede baan

Ben jij op zoek naar een financieel uitzendbureau, waar talent de boventoon voert en waar jij als ondernemer young professionals kunt vinden? Dan zit je bij Brooklyn Finance aan het juiste adres! Brooklyn Finance streeft erna om jonge professionals aan een baan te helpen, zodat zij niet na hun afgeronde studie opeens zonder baan komen te zitten, en vervolgens maanden thuis zitten. Het is de bedoeling dat jonge professionals direct naar hun afstuderen hun geleerde vak in praktijk kunnen brengen. 

Snel aan een goede baan

Jonge professionals verdienen het om snel een goede baan te vinden, zodat zij direct hun geleerde stof in praktijk kunnen brengen. Jonge professionals hebben er jarenlang voor gestudeerd om een bepaald vak te kunnen beoefenen, en dan is het ook zaak dat zij dit direct op de werkvloer kunnen tonen. Echter zie je vaak dat ondernemers kiezen voor werknemers met ervaring, en de jonge professionals vaak links laten liggen. Echter wilt Brooklyn Finance er alles aan doen om deze jonge professionals toch aan het werk te kunnen zetten bij de (grotere) ondernemingen.

Wil jij meer informatie over Brooklyn Finance, en ben jij benieuwd welk financieel talent zij hebben? Surf dan direct naar de website en lees alles over deze specialist!