Jacuzzi in de tuin bij uw huis

Hoewel de stad jacuzzi in de tuin werken moest vorig jaar in beslag nemen , ongeveer 300 000 € in de hand als de beheerder van het nationaal populaire recreatieve voorziening aan de rand van de Postal Bos om het bedrijf draaiende te houden , de ticketprijzen constant blijven . Om de waterpret is betaalbaar , is de subsidie ​​per bezoek € 3,74 . Worden in de vrije tijd Juramare ” geïnvesteerd ” zelfs € 6,91 per gast .

Naast de prijzen niet veranderen deze watertemperaturen . Dit betekent dat het zwembad lonkt met 24 graden en de recreatie-en kinderbad zijn zelfs verwarmd tot 27 graden . ” We hebben altijd doen van de eerste tot de laatste dag , ” Martin maakt Renk , het hoofd van Gunzenhauser zwemparadijzen , plus aandacht voor deze , die niet wordt gevonden in alle badkamers in de regio.

– Advertentie –
Omdat het weer begin mei toont vaak niet bijzonder jacuzzi vriendelijk , Stadtwerke bepaald als in voorgaande jaren , niet aan het bos zwembad al nemen op de 1e van deze maand in werking . ” Mei is de maand met het hoogste energieverbruik . Het komt ongeveer overeen met het verbruik van 17 vier -persoons huishoudens , ” Martin Renk merkte in een interview met onze krant .

Te bieden bezoekers vinden het systeem zoals gebruikelijk in topconditie , al heeft hard rond werken in de afgelopen weken. In aanvulling op het relevante publiek nut medewerkers was ook een aantal bedrijven vooral uit Gunzenhausen en de omliggende steden in gebruik . Een aandachtspunt was naast het zwembad en de gebouwen en het jacuzzi  terrein en de technische uitrusting . Alles is grondig gereinigd en indien nodig gerepareerd . Voor Renk is hetzelfde als voor de twee nutsbedrijven manager Roland Dückerstieg en
Mario Malorny gasttevredenheid de A en O.

De badkamers regisseur hoopt “op een echt geweldige zomer , zodat we weer kunnen stappen in een hogere versnelling in het aantal gasten ” , maar met het bezoek van vorig jaar , is hij niet ongelukkig . Precies 75 683 bezoekers werden geregistreerd , wat neerkomt op een stijging van 2,4 procent , ondanks de gemengde weer ten opzichte van 2012 – het beste resultaat sinds 2009 jacuzzi .