Jacuzzi bij uw vakantiehuis

2013 was geopend jacuzzi van 11 mei – 8 september , het bos zwembad op 119 dagen . Gemiddeld dagelijks 636 bezoekers werden geteld . De sterkste dag was met 2685 zwemmers 28 juli . Slechts 72 gasten trotseerden op 26 mei , de laagste dagelijkse bezoekers , de toenmalige extreem koude temperaturen . Geen spijt van Stadtwerke hebben de beslissing om de recreatieve voorzieningen compleet met een piratenschip spel gemaakt . ” Het schip is door de jongere gasten met veel jacuzzi enthousiasme aanvaard , ” zei Martin Renk zegt . En ook de ” dance – Clear – Beach ” , georganiseerd in samenwerking met de stad jongerenwerker Helmar Zilcher en water te redden , kwam prima. Ongeveer 300 kinderen en jongeren genoten van deze bijzondere zomer vrijetijdsbesteding . Elke herhaling is al aan het denken .

Evenals in voorgaande jaren reserve de Stadtwerke jaar geleden , tijdelijk opsluiten van het zwembad voor een langere periode van slecht weer . Ter compensatie van dit seizoen kaarthouders kunnen blijven tijdens het zomerseizoen , het jacuzzi  overdekte zwembad ( niet de sauna ) gebruiken het abonnement . Open het bos zwembad tot eind augustus dagelijks 7-20 klok. In september , wanneer de nachten zijn nu al merkbaar koeler is vergrendeld met 19 klok. Laatste zwemdag wordt verwacht op zaterdag 13 september te zijn .

Traditioneel Met de start van het zwembad seizoen te gaan openingstijden van de ” Juramare ” , waar voor een paar dagen al loopt de verkoop van abonnement , samen gewijzigd . Het waterpark in Station Square , die ook wordt uitgevoerd onder auspiciën van de openbare nutsbedrijven , kan dagelijks bezocht worden van 10 tot 18 uur van zaterdag . Ook tot hun recht komen op dit moment in de sauna en vrienden . Vrijdag kan zelfs worden sauniert tot 21 uur .

Als nieuwe kunstaas in de ” Juramare ” een infraroodcabine van Physiotherm . Deze zachte methode wordt onder andere de afgifte van spanning en Linde
ling van pijn in de rug en zorgt voor een betere doorbloeding . Ook nieuw zijn de moderne ” Sensitive Groen” zonnebanken die werken met bijzonder zacht licht . Een absolute hit, is verheugd Renk is dat vorig jaar geopende oven sauna .

Met 135 556 bezoekers een lichte daling van 0,9 procent is jacuzzi  ingetrokken bij het ​​zwemgedeelte in 2013 . Deze zelfde sauna’s , echter meer dan goedgemaakt . Er was een jaar op jaar stijging van het aantal bezoekers met statige 9,4 procent . Een totaal van 44 000 Sauna vrienden genoten van de ” Juramare ” wat ontspannende uurtjes jacuzzi .