Internet in uw tijdelijke huisvesting

Als ondernemer kan het voorkomen dat u een tijdelijke huisvesting krijgt. Dit gebeurd over het algemeen bij winkeliers waar bijvoorbeeld het winkelcentrum wordt verbouwd. Over het algemeen een hectische periode, en daar komt nog bij dat u dan vaak geen internet heeft. Natuurlijk kunt u de administratie of bestellingen thuis doen, maar ideaal is het niet. Veel makkelijker zou het zijn als u bijvoorbeeld tijdelijk internet tot uw beschikking had zodat u in uw tijdelijke onderkomen ook gewoon van snel internet kan blijven gebruik maken. Helaas is het voor veel mensen niet bekend dat dit tot de mogelijkheden behoort. De meest makkelijke methode is via de satelliet, en dat weten ook veel mensen niet. Lees in dit artikel meer.

De satelliet

De satelliet (of de schotel) kan worden ingezet om toegang tot het internet te krijgen. Veel mensen weten dit niet, en dat is jammer. Door met een goede satelliet internet provider in zee te gaan kunt u gebruik maken van breedband internet via satelliet vergelijkbaar met ADSL (soms zelfs sneller). Zo kunt u in uw tijdelijke huisvesting gewoon de zaken voortzetten, en lijkt het (op het tijdelijke pand na) alsof er niets veranderd is. Een prima oplossing dus!

Klinkt goed, maar wat kost het?

Natuurlijk bent u als ondernemer benieuwd naar de kosten. En gelukkig valt dat alles mee. Het is uiteraard wel iets duurder dan wanneer u abonnee zou worden, u moet namelijk alle apparatuur huren. Voor ongeveer €275,- per week kunt u al uit de voeten! Helemaal niet zo duur dus! Meer informatie vind je op deze website.