Inrichting in ons nieuwe huis

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik besloten om na de Randstad te gaan verhuizen. Jarenlang woonden mijn vrouw en ik in de Achterhoek, maar hebben wij toch echter besloten om richting het westen te gaan. Mijn vrouw is werkloos geraakt, en ik werk zelf al jarenlang in Rotterdam. Gezien het feit dat er veel meer werk is in de Randstad, heeft dit ons doen besluiten om richting het westen verhuizen.

Mijn vrouw doet de inrichting

Mijn vrouw heeft de inrichting van ons nieuwe huis volledig op zich genomen, en ik moet zeggen dat zij dit na behoren heeft gedaan. Mijn vrouw heeft allerlei leuke producten online besteld met mijn creditcard, om deze vervolgens in het nieuwe huis te laten bezorgen. Zo heeft mijn vrouw vele producten van het merk House Doktor besteld. Een vrij onbekend merk voor velen, maar het is wel een merk dat het hele huis doet op te fleuren. Daarnaast heeft mijn vrouw ook lampen laten bezorgen van het merk HK living. Ook deze passen geweldig in ons nieuwe huis.

Wil ook jij HK Living lampen bestellen, of wil jij meer weten over het assortiment van House Doktor? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel