In aanmerking komen voor ooglaseren: de bepalende factoren

In aanmerking komen voor ooglaseren: de bepalende factoren. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden voor een veilige behandeling. Mensen met gezonde ogen waarvan de sterkte in ieder geval één jaar stabiel is in de leeftijd 18 tot 65 komen in theorie in aanmerking voor een behandeling. Het kan voorkomen dat mensen echter niet in aanmerking kunnen komen voor een behandeling. Bij mensen met een netvliesafwijking, een hoornvliesafwijking, staat, een (chronische) oogontsteking of een lui oog met minder dan 50 procent zicht is een ooglaserbehandeling helaas niet mogelijk. Bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven in de periode dat ze hun ogen willen laten laseren kan de behandeling ook niet worden uitgevoerd.

Ooglaseren laten uitvoeren door de nummer 1 ooglaserkliniek

Ooglaseren valt officieel onder ‘refractieve oogchirurgie’ ook wel bekend onder de naam oogcorrecties. Met het doorvoeren van oogcorrecties worden verziendheid, cilindrische afwijkingen en bijziendheid blijvend gecorrigeerd. Laser Company is de nummer 1 ooglaserkliniek van Nederland en maakt bij het ooglaseren gebruik van veilige en moderne technieken. Geen gestunt met prijzen maar een duidelijk beeld van de kosten voordat er met een behandeling gestart wordt. Het kan wellicht zelfs zo zijn dat zorgverzekeraars een deel van de ooglaserbehandeling vergoeden. Bovendien wordt er voorafgaand aan een behandeling met de cliënt gesproken zodat deze een duidelijk beeld heeft van de behandeling.

Ooglaseren: de ogentest (het vooronderzoek)

Ooglaseren moet van kwaliteit zijn. Hier hecht Laser Company grote waarde aan. In een gratis consult wordt een gedegen vooronderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek duurt ongeveer twee uur waarin een analyse wordt gemaakt van de ogen. Zo wordt een meting gemaakt van de hoornvliesdikte, de kromming van het hoornvlies en de pupildiameter. Ook de topografie van het oog en de oogdruk wordt in kaart gebracht. In veel gevallen kan een week het uitgebreide vooronderzoek heeft plaatsgevonden al gestart worden met de daadwerkelijke laserbehandeling.