Ik zoek een leuk cadeautje…

Ken je dat probleem? Dat een goede bekende jarig is maar dat je voor de zoveelste keer met een leuk cadeautje op de proppen moet komen… Ik ken het en ik word er gek van. Maar het afgelopen jaar heb ik daar een oplossing voor gevonden. Een ondernemer bij mij in de buurt heeft een webshop met exclusieve pennen. Daar is zijn URL ook naar trouwens: www.exclusieve-pennen.nl. Hier verkoopt hij kwalitatieve merkpennen en het voordeel is dat je ze kunt laten graveren. Laatst heb ik iemand voor 30 euro inclusief gravering een prachtige Parker pen cadeau gedaan. Diegene was er ontzettend blij mee en het was een cadeautje dat hij nooit eerder had gehad. Want geef toe: om origineel te zijn bij verjaardagscadeaus moet je wel even flink nadenken. Ik heb de pen op een donderdag besteld en op vrijdag kreeg ik hem al gegraveerd en wel thuisgestuurd in een mooie cadeauverpakking. Ook ideaal: hoefde ik de pen ook niet meer zelf in te pakken. Ik heb het meegenomen en mijn vriend verrast en hij was er ontzettend blij mee. Een pen is altijd een ideaal cadeau want iedereen kan een pen gebruiken. Hoe dan ook. Dus mocht je nog iets origineels nodig hebben voor een verjaardag? Koop een pen!