Hulp bij mijn groeiende webshop

Mijn webshop ben ik begonnen in 2010. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn webshop heb zien groeien, iedere order die ik binnen zie komen geeft mij een fijn gevoel en doordat er steeds meer reclame word gemaakt door tevreden klanten groeit het aantal bezoekers met de dag.

Een beetje hulp bij inpakken en verzenden

Ik heb mijn van mijn webshop een fulltime baan kunnen maken. Helaas is zelfs deze tijd niet genoeg om alle orders op tijd in te kunnen pakken. Het kost nu eenmaal ontzettend veel tijd om alle orders bij elkaar te zoeken en in te pakken, dit moet natuurlijk allemaal op tijd verzonden worden en het komt dan ook helaas wel eens voor dat er een foutje word gemaakt. Dit kan ik me eigenlijk niet veroorloven en daarom ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen.

Ik kwam terecht bij packstore, zij bieden E fulfillment aan, dit is een regeling waardoor er mensen komen die voor mij de pakketten netjes inpakken en verzenden. Op deze manier komt het nooit voor dat er een foutje word gemaakt doordat iedereen zorgvuldig zijn werk doet. Door middel van fulfilment komen pakketjes weer heel snel bij de mensen thuis en loopt mijn webshop steeds beter en beter.

Voor mij valt er een grote last van mijn schouders en deze mensen zijn ontzettend blij met het werk wat ik ze kan bieden. Vaak zijn het mensen met een arbeidsongeschiktheid of een langdurige werkeloosheid. Deze mensen zijn altijd blij dat ze werk krijgen en hierdoor niet eens hun uitkering kwijt raken.