Hovenier nodig in de buurt van Hengelo

Zelfs Hovenier Hengelo als je zijn tuinieren voor jaren ( in mijn geval , waarschijnlijk een halve eeuw ) , zijn er nieuwe dingen om de hele tijd te leren . Zoals de meeste van ons die naar tuinieren zijn gekomen door gewoon doen en door het oppakken van wat we kunnen , waar we kunnen , werken buiten is soms gewoonte , soms openbaring . Omdat ik het schrijven van een boek over een van de best beheerde tuinen in Engeland Hovenier Hengelo ( het perceel van Lord Rothschild ) , en de manier waarop dingen worden daar gedaan, ik blijf me afvragen waarom ik nooit eerder gerealiseerd wat volkomen duidelijk feit . In mijn eigen tuin , na het opzetten van een rij van zorgvuldig geweven hazelaar Hovenier Hengelo erwt stokken , gebruikte ik om de zoete erwten te planten buiten de stokken , en vervolgens hen te beschermen tegen vogels met uitgebreide netten. Ik deed dit met het argument dat het planten van erwt stokken houdt veel steken van de grond en af en toe ( dit gebeurt in de zomer ) , vallen in de stokken als men breekt . Dus misschien dacht ik , maar blijkbaar niet nadenken genoeg , dat de kleine zaailingen zou beschadigd raken als ik in een andere rij van erwten te zetten stokken na aanplant – vandaar de netten.
Op de perfect beheerde tuin ( genaamd Paradise and Plenty in Hovenier Hengelo het boek ) , de eerste rij van de stokken gaat in , dan is de zoete erwten ( of erwten ) zijn geplant in de voorkant van hen en dan de tweede rij gaat in buiten de rij van zaailingen . Geen duif kan krijgen in de buurt van hen en alle wieden die vroeger gebeuren in de rijen van de stokken is veel minder veeleisend, want als de erwten groeien , ze nemen de ruimte die onkruid zou hebben gekoloniseerd . Net als alle de beste ideeën , het lijkt zo simpel . Ik voel me dom om het te hebben gedaan op de verkeerde manier voor Hovenier Hengelo jaren.