Hovenier Hengelo en omgeving

De hovenier Hengelo en omgeving meeste kamers in ons huis en in de meeste outfits die we dragen we de kleuren en we proberen te zorgen dat ze samen gaan . Natuur lijkt al deze kleuren buiten te mengen en verzachten ze in aanvaardbaarheid met tinten van groen, maar in onze eigen tuin kunnen we onze kleurenschema beheersen .

In een van mijn favoriete randen rond een schommel ik fabriek roestig brons met oranje , geel , donker paars en rood. Ik voeg ook witte accenten en een klein beetje neutraal blauw. Het is mijn sentimentele manier van herinneren mijn roestbruin oude collie . Dit is een warme kleurstelling en het geeft een levendige lift van gewaagde kleur naar de verste hoek van mijn tuin .

Door de hoge struiken aan de achterkant voegde ik de versluiering sinaasappelschil clematissen Bill Mackenzie voor late zomer opwinding . Euphorbia ’s vullen aantal duistere ruimtes . Opgericht witte Helleborus domineren op dit moment met paarse phaeums geraniums maar ik heb een bronzen en een diep paarse baard iris wachten om te worden aanbeden . Een roestige grens van Heuchera Marmalade contrast met de donkere rode bladeren van goede oude betrouwbare Heuchera Palace paars met een beregening van bodembedekker Blue Sunrise geraniums . Deze zoals de naam al doet vermoeden hebben gouden bladeren en een heldere blauwe bloem , maar zijn niet invasief .

Dicentra formosa var alba voegt een mooie drift van wit. In de kloof vond ik voegde ik een abrikoos errisium en het ziet er geweldig uit tegen de donkere rood. De mauve errisiums , Bowles Mauve en Winter Joy hebben gehad een dergelijk uitzonderlijk lange bloei ban dus dacht dat het een goede keuze . Deze vaste plant muurbloemen zijn taai en zeer geschikt voor het vullen van gaten met een uitbarsting van kleur .