Houd u uw kilometers bij?

Tegenwoordig is het erg belangrijk om uw kilometers bij te houden. Vooral als u een ondernemer of een ZZP’er bent. Als u medewerkers in dienst heeft, is het belangrijk dat ook zij kilometers bijhouden indien zij rijden met een auto van de zaak. Echter wordt hier vaak mee gesjoemeld of het wordt niet gedaan. Dit is voor u als eigenaar, als ondernemer, erg vervelend. Zo verliest u namelijk het overzicht. TraQz is gespecialiseerd op het gebied van kilometerregistratie. Bij hen kunt u terecht voor de registratie en zij zullen u dan ook zo goed mogelijk advies geven over de mogelijkheden. 

TraQz: houd de kilometers bij!

TraQz bestaat sinds 2006 en heeft inmiddels erg veel ervaring. Zij kunnen u dus uitstekend helpen en advies geven. De missie van TraQz is om een kwalitatieve, transparante partner te worden voor een groot netwerk van relaties in Nederland en België met tevreden klanten. Ga dus voor zeker en kies voor TraQz. Dan bent u verzekerd van een uitstekende partner die u goed kan helpen.

Kilometerregistratie

Wees dus alert en zorg voor kilometerregistratie. Implementeer dit in uw hele organisatie en voorkom te hoge kosten. Bent u nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de website van TraQz. Zij kunnen u altijd advies geven over de mogelijkheden.