Honden en mee eten uit de pot

In veel gezinnen is het zo dat de hond wordt getrakteerd op overgebleven eten of eet hij helemaal mee uit de pot. Vaak smult uw hond hier ontzettend van. Maar is dit eigenlijk wel verstandig? Het antwoord is nee. Het eten van tafel is namelijk afgestemd op de voedselbehoefte van de mens en niet op die van een hond. Het overgebleven eten is voor de mens goed, maar voor uw hond mist het de nodige voedingsstoffen en vitaminen.

Nodige voedingsstoffen

Ten eerste is het zo dat mensen een mix van dierlijke en plantaardige voedingsstoffen nodig hebben, terwijl een hond veel meer een vleeseter is. Toch heeft een hond behoefte aan een gebalanceerde voeding dat bestaat uit vlees en een klein beetje groenten. Om hieraan te kunnen voldoen is het belangrijk dat u uw hond vers hondenvoer geeft. Op deze manier krijgt uw hond een goede weerstand en worden allerlei aandoeningen voorkomen. Daarnaast zal uw hond zich goed in zijn vel voelen en zal de ontlasting van uw hond goed zijn. Het leukste voor u is misschien wel dat u uitgebreide wandelingen samen kunt maken zonder dat uw hond zich uitgeput voelt. Vers voer voor uw hond bestaat uit een evenwichtige mix van vlees en groenten en bevat de juiste hoeveelheid eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Voor meer informatie…

Lijkt het u niet ontzettend fijn om een vitale en vrolijke hond te hebben? Om samen lange wandelingen te maken zonder dat uw hond zich uitgeput voelt? Vers voer voor uw hond helpt u hierbij. Geniet langer van uw vitale gezonde hond met vers voer. Bezoek voor meer informatie onze website.