Hoe werkt een rittenregistratiesysteem?

Hoe werkt een rittenregistratiesysteem?
Bent u opzoek naar een
rittenregistratiesysteem? Dan kunt u recht bij GTM, want wij bieden namelijk een rittenregistratiesysteem aan voor de Nederlandse consument. Maar hoe gaat een dergelijk systeem eigenlijk in de praktijk in zijn werk?

Wat kan je verwachten?
Je bent in Nederland verplicht om al je ritten te registeren, als je ervoor kiest om geen bijtelling te betalen. Er zijn namelijk steeds meer mensen die hier voor kiezen, omdat deze doelgroep zich bewust is van het feit dat ze maar weinig gebruik maken van hun voertuig. Maar als je wilt dat je alle kilometers goed bij zal houden zijn er twee verschillende manieren om dit te doen, maar welke twee methodes zijn er eigenlijk beschikbaar?

De handmatige methode
Er zijn nog steeds veel mensen die ervoor kiezen om handmatig al hun kilometers bij te houden, dit wordt vaak gedaan omdat mensen niet anders gewend zijn. Want als je wilt dat je kilometers goed worden bijgehouden dan zal je dit op bijna dagelijkse basis moeten noteren, want als je hier fouten in maakt dan zal de overheid dit voor je doen. Dit betekent doorgaans net als met de belastingdienst, dat ze gaan gokken en deze gok valt 9 van de 10 keer veel duurder uit. Wees daarom altijd zeer zorgvuldig met het bijhouden van je aantal gereden kilometers, maar als je dit gedoe wilt vermijden wat kan je dan nog meer doen?

De online methode
Als je ervoor kiest om het rittenregistratiesysteem van GTM te gebruiken, dan zal je merken dat je overzichtelijk in een online systeem alle gereden kilometers kunt bijhouden. Want je kunt namelijk een GPS tracker laten inbouwen in de personenauto, hierdoor kan je met een software update het rittenregistratiesysteem koppelen aan het voertuig, hierdoor worden je kilometerstanden exact bijgehouden. Als je ook vindt dat het tijd is voor een online registratiesysteem, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!