Hoe duur is een Jacuzzi?

De prijs van een Jacuzzi hangt sterk af van het gekozen model, de grootte van het bad en het aantal personen dat gebruik kan maken van de spa. Gekeken naar de prijs en capactiteit kan er onderscheidt worden gemaakt van drie verschillende soorten Jacuzzi’s.

De eerste categorie zijn de opblaasbare Jacuzzi’s en zijn al verkrijgbaar vanaf €599. Deze baden zijn beschikbaar voor twee tot vier personen en kan verwarmt worden tot 40 graden. Een opblaasbare Jacuzzi is ideaal wanneer u te maken heeft met een beperkt budget en op zoek bent naar een makkelijk te verplaatsen spa.

Onder de tweede categorie vallen de bekende buitenspa’s, ook wel Jacuzzi’s genoemd. Een Jacuzzi kopen kan al vanaf €2.795. Hiervoor heeft u een buitenspa van ongeveer twee bij één meter met 16 jets voor twee personen. Wanneer u op zoek bent naar een Jacuzzi voor minimaal vier personen moet u rekenen op zo’n €3.000 tot €4.000. Bij een bad voor meer dan vijf personen moet u al snel boven de €5.000 zitten.

De grootste uitvoering van een Jacuzzi zijn de zwemspa’s. Een zwemspa is eigenlijk een combinatie van een Jacuzzi en een zwembad. Dit geeft u dus de luxe om te zwemmen tegen krachtige waterstralen én om helemaal tot rust te komen in het andere gedeelte met massagestralen.

Kortom, de prijs van een spa hangt sterk af van uw persoonlijke voorkeur en behoefte. Er is voor ieder wat wils, van opblaasbare Jacuzzi’s tot zwembad en Jacuzzi in één.