Het verwijderen van haar

Lichaamsbeharing staat niet op elke plek even mooi, er zijn mensen die de beharing daarom definitief willen laten verwijderen. Er zijn verschillende methoden om de beharing te verwijderen. Een dokter of specialist zal de voor jou best passende methode kiezen om je te ontdoen van het lichaamshaar. In dit artikel zullen we kort de methoden voor haar verwijdering bespreken.

  • Lasertherapie: Met behulp van een laser worden de haarzakjes beschadigd waardoor en nauwelijks nog haar kan groeien. Alleen donkere haren kunnen worden aangepakt met de lasertherapie
  • IPL: Verschillende soorten klinieken en schoonheidssalons maken gebruik van deze techniek om het haar permanent te verwijderen. Met behulp van lichtflitsen worden de haarzakjes beschadigd waardoor er op den duur geen haar mee kan terug keren.
  • Natuurlijk zijn er altijd nog harsen, epileren en zelf thuis kunt u nu een soort van IPL apparaten kopen. Welke manier bij u het beste past moet u zelf weten. Vaak zijn de IPL en Laser verwijderingen prijzig.

Wilt u van uw overtollige haren af. Ga dan snel opzoek naar een specialist op het gebied van haar verwijdering en ga weer heerlijk fris, schoon en verzorgd het leven in. Want een kaal lichaam kan u veel zekerder maken. Schaam je niet!