Het timmerbedrijf Enschede en omstreken

CAMP Leatherneck , Afghanistan – Het timmerbedrijf Enschede en omstreken  is al gezegd dat de tijd is een kostbaar goed , schaars, maar volgens Ansonia , Conn inheemse , SPC. Mike Mobley , een timmer / metselwerk specialist voor de Marion , Va – gebaseerde 760 Engineer Bedrijf , US Army Reserves , verbonden aan de Little Rock , Arkansas – gebaseerde 489 Geniebataljon , de tijd is iets wat nooit verspild door 760 troepen op de vacaturesites waar ze werken de deconstructie van structuren hier op de Marine Corps basis.

Vanaf het moment dat ze naar een site in de ochtend timmerbedrijf Enschede tot het moment dat ze vertrekken , soms tot laat in de avond , Mobley en zijn teamgenoten op de baan , naar beneden te trekken gipsplaten en het verwijderen van het interieur inrichting van gebouwen gepland voor sloop . De inspanningen van het team timmerbedrijf Enschede zijn onderdeel van het Fort Bragg , NC – gebaseerde 82 Brigade -VS Missie Central Command Materieel Recovery Element ’s om verantwoord deconstrueren gebieden als bases in heel Afghanistan te transformeren en sites worden klaargestoomd voor de uiteindelijke terugkeer naar de regering van de Islamitische Republiek timmerbedrijf Enschede Afghanistan .

“Onze banen zijn tijd timmerbedrijf Enschede essentieel en we werken hard om onze doelen te bereiken elke dag , zodat we structuren zorgvuldig en op tijd klaargestoomd , ” zei Mobley . ” Het enige wat ik heb hier geleerd out is tijd kostbaar en onze missie is uiterst belangrijk om prepping gebieden voor down- sizing en timmerbedrijf Enschede overdracht . “