Het maken van een goede website

Steeds meer bedrijven hebben een website. De concurrentie voor uw bedrijf wordt dus steeds groter op dit platform. Een effectief webdesign zal ervoor zorgen dat de bezoekers voor u kiezen. De Webdesign Specialist Rotterdam is deskundig op het  gebied van mooi webdesign. Daarnaast heeft de Webdesign Specialist Rotterdam veel ervaring met het verhogen van conversie van website. In dit artikel lopen we langs de aspecten die volgens ons een goed webdesign maken!

De landing pagina

Voordat mensen op uw landingspagina komen zullen veel mensen gebruik maken van zoekmachines. De webdesign specialist uit Rotterdam is naast het maken van webdesign ook deskundig in het vindbaar maken van uw website binnen deze zoekmachines. Zodra mensen op uw website “landen” zullen zij binnen een aantal seconden beslissen of ze de website geschikt vinden. Geef daarom op uw landing pagina duidelijk aan wat voor bedrijf u bent en plaats niet overdreven veel tekst op deze pagina. Mensen houden immer niet van het lezen van veel tekst en dit zal hen afschrikken.

Call-to-actions

Bouw goede call-to-actions in op uw website. Kies hiervoor voor een of twee doelen die u wilt behalen met deze call-to-actions. Denk aan het invullen van het aanvraagformulier of voor het bestellen van producten. Maak de knoppen voor deze acties niet te klein en het liefst iets groter als de rest van de elementen op de website. Gebruik daarnaast alternatieve kleuren voor de knoppen. Nog niet genoeg conversie met uw website? Kies dan voor een samenwerking met de webdsign specialist Rotterdam. De Rotterdamse webdesign specialist maakt uw website niet alleen mooi, maar zorgt ook voor meer conversie.

Niet zelf uw website maken?

Is het opzetten van een effectieve website toch meer werk als dat u had gedacht? Dan kun u de hulp inschakelen van de webdesign specialist Rotterdam. De Rotterdamse webdesign specialist heeft een klantenbestand van meer als 800 bedrijven die allen een strak webdesign, goede vindbaarheid en verhoogde conversie hebben verkregen door deze samenwerking.