Herstelling industriepoort binnen 2 uur

De techniekers van ROMASS Business staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar voor een herstelling aan een industriepoort in heel Belgiƫ. Een interventie aan een industriepoort kan lastige situaties opleveren. Wellicht worden toegangswegen geblokkeerd en komen hierdoor bedrijfsprocessen in gevaar. We proberen onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk overlast hebben van een defecte industriepoort.

Herstelling industriepoort

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriepoorten in heel Belgiƫ. Of u nu een interventie heeft in Antwerpen, Brussel, Leuven, Kortijk of Brugge, een van onze ervaren techniekers van de industriepoorten service komt zo spoedig mogelijk naar u toe om een interventie op te lossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers waardoor we altijd een technieker bij u in de buurt hebben. Onze ervaren techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten.

Veel voorkomende problemen met een industriepoort zijn:

  • Veren die gebroken zijn
  • Panelen die eruit gereden zijn
  • Problemen met de loopwielen
  • Handzender kapot
  • Kabels gebroken

Onze techniekers beschikken over een mobiele werkplaats waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle merken poorten. Wanneer een onderdeel op maat gemaakt moet worden, wordt dit gedaan in ons Spare Parts Centre. Het Spare Parts Centre van ROMASS Business is ons productiecentrum waar onderdelen zoals panelen en veren op maat worden gemaakt. Dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen en ons Spare Parts Centre worden de meeste problemen met een industriepoort direct op locatie opgelost. Onze klanten ondervinden dankzij onze snelle service zo min mogelijk overlast aan een defecte industriepoort.

Technieker inschakelen van de industriepoorten service

Wilt u gebruik maken van onze industriepoorten service? Via onze website kunt u snel en eenvoudig online een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in ons aanmeldingsformulier in te vullen dient u snel en eenvoudig een afspraak in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de industriepoort herstelling. Een van onze techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw industriepoort te herstellen. U ontvangt een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.