Herrekening van uw alimentatie door de hulp van een mediator

Als u al een tijdje gescheiden bent en gewend bent aan het leven alleen, kan het toch nog wel eens voorkomen dat u niet tevreden bent met de alimentatie die u maandelijks ontvangt of betaalt. Het kan zijn dat er veranderingen hebben plaatsgevonden in het leven van u of uw ex partner, waardoor de huidige alimentatie niet meer reëel is. In verband met de kinderen heeft u geen zin om deze juridische zaak weer aan het licht te brengen. De herrekening van uw alimentatie kan ook op een veel vriendelijkere manier, namelijk door middel van een Mediator. Mediatorpraktijk Noord Nederland is een gespecialiseerd mediation bureau en richt zich onder andere op herrekening van alimentatie.

Voor meer zaken naar een mediator

U kunt bij deze mediator terecht voor uw zaken omtrent de alimentatie. Maar er kunnen ook andere zaken meespelen die u na de scheiding nog steeds niet lekker zitten. Maak dit ook bespreekbaar! Dit is namelijk uw kans om op een eerlijke manier voor beide partijen een oplossing te vinden.

Maak een (gratis) kennismakingsafspraak

Bent u overtuigd van de voordelen van een mediator? Maak dan nu een afspraak met Mediatorpraktijk Noord Nederland. Het eerste gesprek is geheel gratis en geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden in de sessies. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Mediatorpraktijk Assen.