Harms & Bakx, voor professioneel en betrouwbaar hypotheekadvies

Het kopen van een woning gaat voor de meeste mensen gepaard met het afsluiten van een hypotheeklening. Door een veelheid aan aanbieders en formules, kan dit al gauw een onoverzichtelijk kluwen van informatie worden waarin je niet meer weet welke weg uit te gaan. Omdat een hypotheek over veel geld gaat over een langer termijn, doe je er goed aan je hier uitgebreid over te informeren. Het is immers een belangrijke beslissing.

Harms & Bakx, op maat van de klant

Hypotheekadvies op maat van jouw dossier, daar gaat het bij Harms & Bakx. Als onafhankelijk hypotheekadviseur zijn wij goed geplaatst om je alle verschillende aanbieders en de diverse formules voor te stellen. Omdat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde maatschappij, kunnen wij heel doelgericht op zoek gaan naar de hypotheeklening die het beste bij jou en jouw situatie aanleunt. Tijdens een verkennend gesprek gaan wij na wat jouw doelen zijn en welk concreet project je voor ogen hebt. In alle eerlijkheid en openheid gaan wij jou hierin adviseren. Dit begint bij het opstellen van jouw dossier waarin alle informatie verzameld wordt. Op basis hiervan kan de zoektocht beginnen. Dit uiteraard steeds in overleg met jou. Wij geven ons advies vanuit onze kennis en ervaring, de uiteindelijke beslissing blijft steeds bij jou liggen. Wanneer de beste formule gevonden wordt en jij hiervoor je akkoord geeft, kan het contract worden afgesloten.

Harms & Bakx, steeds welkom

Wij staan graag ter beschikking om te antwoorden op al jouw verdere vragen. Dit kan telefonisch, via e-mail of bij ons op kantoor. Communiceer je liever via Messenger of WhatsApp? Ook dat is mogelijk. Contacteer ons vandaag nog en we bekijken samen wat wij voor jouw kunnen betekenen. Wij zetten onze kennis graag om in degelijk hypotheekadvies.

 

Harms & Bakx

De Eglantier 404
7329DL Apeldoorn
T. 055-3030629

Ida Gerhardtstraat 28
8264DW Kampen
038-7731000

info@harmsbakx.nl