Handgemaakte sieraden verkopen

Handgemaakte sieraden verkopen, dat is wat Lisa doet bij Lisateamo. Ben jij op zoek naar prachtige sieraden die uniek zijn en daarnaast betaalbaar? Dan ben je bij Lisateamo aan het goede adres.

“Ik wil klanten een uniek product kunnen bieden. Elke keer heb ik weer een nieuwe uitdaging om mijn klanten tevreden te houden. In 2014 ben ik sieraden gaan ontwerpen en heb ik mijn eigen sieradenlijn opgezet: Lisateamo. Hier hoop ik meer naamsbekendheid mee te krijgen. Ik hoop dat ik iedere klant van een prachtig en uniek sieraad kan voorzien. Voor het maken van mijn sieraden gebruik ik swarovski crystal. Veel sieraden zijn handgemaakt. Ontvang een prachtig sieraad met hoge kwaliteit via onze webshop. De sieraden zijn nikkelvrij en hypo-allergeen. Ondanks dat de sieraden met de hand worden gemaakt en er swarovski wordt gebruikt, hou ik de prijs zo scherp mogelijk. Ik wil dat iedereen een uniek sieraad met veel kwaliteit kan dragen.”

De webshop van Lisateamo verkoopt armbanden, kettingen en oorbellen. Wanneer je ze voor 17:00 besteld heb je ze in de meeste gevallen morgen al in huis. Alle producten in de webshop zijn op voorraad, maar als je specifieke wensen hebt ben je ook aan het goede adres. Geef je wensen op en de sieraden worden voor jou ontworpen.