GroenGilde tuincentra in Nederland

GroenGilde is een coöperatieve vereniging. Het is een vereniging van diverse ondernemers die gezamenlijk goederen inkopen. Op de website van Groengilde vind je een digitale folder waar je handige tuintips kunt vinden en ook op de website zelf vind je onder Tuintips en -trucs diverse informatie voor je tuin. Op de website vind je onder meer de voorjaarfolder, de lentefolder, de zomerfolder en de winterfolder. Dit geldt ook voor de tekstuele tips op de website. Voor leden van de coöperatieve vereniging heeft de website een afgesloten gedeelte. Hiervoor heb je inloggegevens nodig om te kunnen inloggen.

In de folders vind je handige tips, maar daarnaast worden er ook diverse producten aangeboden. Voor in de zomer worden bijvoorbeeld siergrassen aangeboden voor 5,99 per stuk. Hetzelfde geld voor onder andere bloemen, planten, struiken, graszoden en meststof. Je kunt hier van alles voor in je tuin krijgen. Eigenlijk alles wat je bij iedere andere willekeurige tuincentra ook kunt krijgen. Wanneer je iets interessants tegenkomt kun je naar een GroenGilde vestiging toe gaan en overgaan tot koop.

GroenGilde openingstijden

In Nederland zijn diverse GroenGilde tuincentra te vinden. Dit zijn eigenlijk eigen ondernemers, maar ze hebben meestal wel een GroenGilde logo. Wanneer je naar een vestiging zoekt kun je op het internet kijken en tegelijkertijd kun je kijken naar de Groengilde openingstijden. Vooral in het oosten van het land vind je vestigingen van GroenGilde. In de Achterhoek heb je drie vestigingen en in Twente 2 vestigingen. In de provincie Gelderland gaat het om in totaal 5 vestigingen. Flevoland, Friesland, Noord-Brabant hebben elk één vestiging.