Groene bladgroenten in smoothies

De meeste mensen eten geen groene bladgroente en als ze dat doen is het maar een paar keer per week. Dit terwijl onze lichaam nou net juist de groene bladgroente hard nodig heeft. Het eten van de groene bladgroente vinden mensen moeilijk, omdat dit niet zo lekker is en het eten ervan gaat dan ook met veel moeite.

De groene bladgroente opdrinken

In de groene bladgroente zit alles wat we nodig hebben voor een gezonde lichaam. In de groene bladgroente zit namelijk heel veel vitaminen, mineralen, eiwit, vezels en trage koolhydraten. Dat ze niet zo lekker zijn is begrijpelijk, want ze zitten boordevol met alles wat we nodig hebben en alles wat gezond is voor ons is meestal niet lekker. Wat veel mensen doen is het groene bladgroente opdrinken.

Ze maken met de groene bladgroente namelijk groene smoothies. Groene smoothies zijn een gezonde drankje dat word gemaakt, door groente en fruit in de blender te mixen. Door de zoete smaakt van het fruit verdwijnt de bitter smaak van groene bladgroente dan ook.

Verzuring tegengaan

Groene smoothies helpen ook om verzuring tegen te gaan, door de groene bladgroente dat erin zit. Zo word je lichaam gereinigd en verdwijnen de gifstoffen in je lichaam. De gifstoffen zijn in je lichaam terecht gekomen door bewerkte voedsel en luchtvervuiling. Je gaat je na een aantal weken dan ook gezonder voelen met de groene smoothies, maar eerst zul je een beetje slecht voelen. Het verwijderen van het gifstoffen in je lichaam gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.