Graszoden per m2

Iedereen kent de uitspraak, het gras is altijd groener aan de overkant, wel. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Door graszoden aan te schaffen kunt u uw eigen gazonnetje plaatsen in uw eigen achtertuin. Het is gemakkelijk, en ook nog eens heel voordelig.

Een eigen gazon met graszoden

Er bestaat niets heerlijkers dan het hebben van een eigen gazonnetje. Dit kan worden gedaan met behulp van graszoden. Door graszoden te plaatsen ontstaat er enorm veel ruimte in uw tuin. Tevens is het heerlijk om in de zomer intensief gebruik te kunnen maken van het gras. De kinderen hoeven dus niet meer ergens anders heen om buiten te spelen, want zij kunnen nu in hun eigen tuin spelen.

Tips en onderhoud voor graszoden

Om uw gras mooi groen en gezond te houden is het belangrijk om het goed te onderhouden. Voor de mensen die niet zo van de tuin zijn, geen probleem. Het onderhoud dat graszoden vraagt is namelijk heel weinig. Het is daarentegen wel van belang dat het eens in de zoveel tijd gebeurd. Hierbij kunt u denken aan maaien, sproeien, de juiste voeding en het juist aanleggen van de graszoden.

De voeding voor graszoden

Graszoden hebben, net zoals andere planten en dergelijke, voeding nodig. Hiervoor kunt u speciaal organisch gazonmest aanschaffen. Dit is speciaal ontworpen voor gazonnetjes en daarom enorm geschikt voor graszoden. Door voldoende voeding te geven blijft het gras groen en tevens gezond.

Wilt u nog meer tips over graszoden of heeft u nog vragen? Dan kunt u ten allen tijden terecht bij de teler waar u de graszoden aanschaft. Zij hebben uiteraard jaren lang ervaring en tevens de kennis om u verder te helpen met uw gazon.