Goedkope kleren koop je eenvoudigweg online (top 3)

Goedkope kleren koop je online!

Door de komst van internet is het online shoppen bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Steeds meer winkels en consumenten weten het internet te vinden. Zowel het aanbod als de afname neemt de laatste jaren enorm toe.

Naast elektronica, cd’s en boeken is de verkoop van online kleren sterk toegenomen. Aanvankelijk was het vooral de jonge consument die gebruik maakte van kleren kopen via online websites. Tegenwoordig koopt vrijwel iedereen wel eens kleding, sieraden of schoenen op het internet. Naast de gebruikelijke kledingzaken zoals de H&M online shop of V&D zijn er ook winkels die zich alleen richten op de online verkoop. Zonder de kosten van winkelpersoneel en de verkooppunten zelf kunnen zij de producten online extra scherp aanbieden.

Online webwinkels hebben vaak aanbiedingen of voordelen waar je bij zou stil staan als doorsnee consument. Kijk voordat je een online bestelling plaatst op Google of andere zoekmachine om te zoeken naar kortingscoupons. Als voorbeeld zou je kunnen gebruiken “gratis verzendkosten bol.com” of “kortingscoupon h&m”. Verschillende websites bieden doormiddel van deze coupons gratis verzendkosten of korting op je bestelling.

Hieronder vindt je een top 3 van de beste en meest verrassende online webwinkels.

1 Nelly.

Nelly is de Ikea onder de kledingwinkels. Van oorspong is Nelly een Zweedse kledingwinkel. Nelly bied voor een betaalbare prijs hippe heren, vrouwen en kinderkleding.

2 Zalando.

Zalando biedt lage prijzen en gratis verzendkosten. Zalando is bij de meeste mensen bekend als schoenenwinkel maar toch biedt Zalando veel meer dan alleen schoenen. Je kunt er terecht voor alle soorten mode en accessoires.

3. H&M.

Deze winkel is met zijn tijd mee gegaan. H&M had oorspronkelijk alleen fysieke winkels. Nu is de online kledingaanbieder een van de grootste spelers op de markt. H&M heeft vaak leuke online korting en gratis verzendkosten.