Glamping!

Glamping is precies hoe het klinkt. Een samenvoeging van ‘glamorous’ en ‘camping’ glamping brengt het comfort van een hotel in de natuur. Hoewel het concept bestaat al jaren, maar het is echt begonnen de lancering van sites zoals Glamping.com en Glamping 

Voor wie is Glamping?

Iedereen kan aan Glamping doen. Chad Taylor, directeur Sales en Marketing voor Glamping.com zegt dat ze zien veel paren zien, maar vooral pas getrouwden zijn op zoek naar een glamping. Het biedt ook een gulden middenweg voor gezinnen en is een steeds populairdere keuze voor zakelijke teambuilding, zegt hij. Troya merkt op dat de meerderheid van de mensen die hij heeft waargenomen door de Glamping Hub geïnteresseerd zijn in glamping vakanties.

Wat zijn de stappen die je moet nemen?

De eerste stap naar een succesvolle glamping vakantie, zegt Taylor, is om te kijken waar u heen wilt. Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Italië zijn uitstekende locaties. De tweede stap is goed te kijken naar welke prijzen de glampings hanteren die wil namelijk sterk variëren.

Controleer ook even de recensies op tripadvisor, dan weet je aan de hand van gebruikerservaringen van andere hoe de accommodatie waarschijnlijk zal bevallen.

Op zoek naar een Glamping, bezoek de volgende site eens www.villatent.nl