Gezonde extensions

Voor de vrouwen die het nog nooit gedaan hebben en niet weten wat het zijn, haar extensions is ‘nep’ haar dat vast gemaakt wordt aan jouw haar. Het geen nep haar, maar haar van iemand anders. Een andere term voor extensions is haarverlenging.

Dit haar wordt vaak ingevlochten in je eigen haar. Op deze manier hoef je geen maanden te wachten tot dat je eigen haar meerdere centimeters gegroeid is.

Vroeger was het altijd nodig om voor de extensions naar de kapper te gaan. Gelukkig is dat vandaag de dag allemaal niet meer nodig en kan jij jou extensions gewoon online kopen. Het is ook in alle soorten en maten mogelijk. Bruin, zwart, kroes, blond, of kort, tegenwoordig is voor iedereens wens wel iets op het internet te vinden. Als je verder leest krijg je gratis tips over het verzorgen van je extensions.

Om de extensions aan je eigen haar vast te maken is het belangrijk dat je eigen haar gezond is. Voor gezond haar is het aan te raden om regelmatig een keratine behandeling te ondergaan. Deze keratine behandeling zorgt ervoor dat ieder soort haar, zowel droog, gekleurd, pluizig of kort vanaf de wortel gezond wordt. Dit zijn natuurlijk voorbeelden van soorten haar. Het is voor ieder soort haar mogelijk. Dit gezonde haar is nodig om de extensions op lange termijn goed te houden.

Om je haar en de extensions een extra glans te geven wordt het aanbevolen om af en toe haarolie in je haar te smeren. Deze olie zorgt ervoor dat je haar de voeding krijgt die het nodig heeft en dat het een lichte glans krijgt. Hoewel olie van zichzelf altijd heel vet is, is je haar dat niet na het gebruiken van deze olie. Het zal er zelfs voor zorgen dat je haar minder vet wordt. Het zal ervoor zorgen dat je haar comfortabel, zacht en glanzend wordt.