Gevonden worden is belangrijk voor uw bedrijf

Gevonden worden is belangrijk voor uw bedrijf zoekmachine optimalisatie. Ik ben al bloggen voor enkele jaren – sinds 2001 om precies te zijn . In de loop van de afgelopen 13 jaar heb ik gebruik gemaakt van een paar verschillende platforms en veel hebben geleerd langs deze reis van steeds een blogger en een betere schrijver. Toegegeven , persoonlijk bloggen is een stuk anders dan bloggen met een doel van het creëren van nieuwe marketing leads . Maar het schrijven voor een publiek is nog steeds het schrijven voor een publiek, en het is een feit , toen ik begon met bloggen , bedrijven waren zoekmachine optimalisatie nog niet eens daar. Een deel van de lessen die ik heb geleerd langs de weg – vooral wanneer ik berichten kijk ik om te optimaliseren – zijn lessen elke blogger of bedrijf dat blogt moeten opnemen .
In het licht van mijn ” practice what you preach ” houding , dacht ik na over de lessen die moeilijk om te leren zijn en de gewoonten die moeilijk te doorbreken zijn .
1 . Je gebruikt je stem

Uw stem is niet SEO vriendelijk. Mensen niet optimaliseren zoekmachine optimalisatie van hun gesprekken voor zoekwoorden , dus als je het schrijven van een conversatie blog post , het is waarschijnlijk niet van plan SEO vriendelijk. Wees voorzichtig bij het schrijven in een gemoedelijke toon , vooral als u wilt dat uw blog te leerzaam . Het is een precair evenwicht bij het gebruik van ” natuurlijke stem ” en proberen SEO vriendelijke en leerzaam te zijn – als je eenmaal het saldo van authenticiteit en het onderwijs te vinden, je blog is een geweldig platform om uw kennis te delen en kan gemakkelijk worden geoptimaliseerd .
2 . Korter is niet altijd zoeter

Er is een verschil tussen het geven van advies en het schrijvenz oekmachine optimalisatie van een educatieve blog post . Als ik schrijf een blog post die ik wil leerzaam het is over het algemeen rond de 400-600 woorden . Iets korter dan die is niet van plan om het zelfde type van SEO resultaten te genereren . Dat gezegd zijnde , heb ik een aantal blogs die geweldig in het geven van advies in kortere periodes zijn te lezen. Ik kan niet om hun SEO resultaten spreken , maar ze hebben het voordeel dat ze aangenaam om te lezen . Zoek uit wat je probeert te bereiken met uw blogs en ​​laat die bepalen de lengte van je berichten , BU zoekmachine optimalisatie.