Gevelbeklding geeft uw woning een vernieuwde uitstraling

Gevelbekleding geeft het bedrijfspand een zuivere uiterlijk en verhoogt tevens de totale waarde behoorlijk. Een vaak gebruikt soort gevelbekleding is een houten gevel dat gecoat is met Medite Tricoya dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen Deze spuitcoating wordt opgespoten met het gebruik van competente spuittechnieken voor het aanbrengen van industriële coating. Onze gevelbekleding hout is vrij van onderhoud en wordt meestal al in één werkdag verwezenlijkt.
Een afgerond project van ons is een prachtige houten gevel in Groenlo waarbij gecertificeerde medewerkers de gehele buitenkant van nieuwe professionele coating voorzien hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, is uw gevel onderhoudsvrij.

Wij komen graag bij u op bezoek om de case ter plaatse te waarnemen, zodat wij de hoeveelheid werkuren kunnen beoordelen. Met behulp van deze gegevens kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. Om u een zonneklaar idee te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij een overzicht van gerealiseerde spuitprojecten. Om die reden leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevel impregnatie. Zo zullen wij het oppervlak nooit impregneren voordat het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wist je dat wij juist niet gebruik maken van een lichte spraytechniek omdat onze werkzaamheden dan vier keer zo lang duren? Wij maken gebruik van een krachtigere spuittechniek.