Gemakkelijker afvallen met groene thee

U kent het wel. U wilt graag afvallen en heeft al verschillende diëten geprobeerd. Sommige diëten hielp wel een beetje, maar boekten nooit het gewenste resultaat zoals u had gehoopt. Bij de meeste diëten gaat het om het aanpassen van het voedingspatroon en het minderen van eten. Toch is er ook een andere manier om af te vallen. Namelijk afvallen met groene thee.

Wat is groene thee?

Groene thee komt oorspronkelijk uit China. Daar worden veel natuurlijke producten gebruikt voor de medicinale werking en groene thee is één variant die daarvoor gebruikt wordt. De thee komt van de theeplant. Zwarte thee kent een proces van fermenteren, het opwarmen van theeblaadjes bij hoge luchtvochtigheid. Groene thee gaat dit proces echter niet door.

Voordelen…

Groene thee heeft vele voordelen. Het bekendste voordeel is de werking van groene thee afvallen. Het belooft niet zoals vele diëten dat je er ook super snel mee afvalt, maar wanneer je dit combineert met een gezonde voeding en sporten kan groene thee een goede aanvulling zijn indien je wilt afvallen met groene thee. Andere voordelen zijn:

–          Zorgt voor een beter afweersysteem

–          Helpt kanker voorkomen (niet geheel wetenschappelijk bewezen)

–          Kan gediend worden als kuur bij behandeling van Parkinson en Alzheimer

–          Helpt de huid jong te houden

Het kent dus vele voordelen maar toch is het niet aan te raden voor mensen met bloedarmoede. Het heeft in ieder geval een erg goede werking voor mensen die willen afvallen met groene thee. Niet al het lekkere eten meer hoeven af te slaan met gewoon een kopje thee drinken, dat wilt u toch ook? Groene thee afvallen is een leuke manier om af te vallen.