Gemakkelijk de kilometers bijhouden

Je hebt een goed lopend bedrijf en je hebt werknemers die een eigen auto van de zaak hebben gekregen. Zo kunnen ze altijd bij hun klanten komen. Maar het bijhouden van de kilometers kan soms nog wel eens vervelend zijn. Kan dit niet veel makkelijker? Jazeker! Met de kilometer registratie van TraQz is het heel gemakkelijk om de kilometers bij te houden.

De handige kilometer registratie van TraQz

Als je werknemers hebt met een eigen auto, dan is het ook van belang dat ze hun kilometers bijhouden. Maar dit kan soms nog wel eens lastig voor ze zijn. Maar hoe zorg je er nou voor dat je werknemers met een eigen auto gemakkelijk hun kilometers kunnen registreren?

Gelukkig zit je dan met een kilometer registratie van TraQz helemaal goed! Via TraQz kunnen de voertuigen gevolgd worden op een overzichtelijke kaart en kan je ook de gereden routes en snelheden terug zien.

Meer weten over de kilometer registratie van TraQz

Wil je graag meer weten over de kilometer registratie van TraQz? Neem dan gewoon een kijkje op hun website. Daar vind je namelijk alle informatie over het bedrijf en de diensten. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ze op.