Geholpen door een psychiater

Mijn vrouw en ik hadden relatieproblemen. Het ging zo ver dat mijn vrouw en ik geen uitweg meer zagen en hierdoor stonden we op het punt om uit elkaar te gaan. Niet om het feit dat we niet van elkaar gehouden hebben, maar puur om het feit dat mijn vrouw en ik in onze gesprekken gewoon niet uit kwamen. De meeste mensen wisten niet van onze problemen af, maar omdat het op het werk steeds minder ging heb ik een gesprek aangevraagd.

Gesprek met de baas

Mijn baas vertelde mij dat ook hij problemen heeft gehad met zijn vrouw.  Hij is toen met zijn vrouw naar psycholoog Zutphen gegaan, die o.a. gespecialiseerd is in relatietherapie, maar ook in mediation. Een mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Hij oordeelt niet, maar hij helpt u om een oplossing te vinden. De mediator is onafhankelijk. Beide partijen moeten vertrouwen in hem hebben. Hij liet mijn vrouw en mij over dingen nadenken en er werd van alles uitgepraat, iets wat wij thuis niet konden.

Heeft u ook relatieproblemen, of heeft u een ander soort probleem wat door een psycholoog opgelost kan worden? Dan is psycholoog Hengelo misschien wel echt iets voor u! Een psycholoog heeft zoveel kennis en specialisatie, dat je verzekerd bent van een goed vervolg.