Geen partij kiezen

Afgelopen jaar ben ik gescheiden van mijn vrouw, gezien het feit dat wij gewoonweg niet meer veel van elkaar houden. Echter hadden mijn vrouw en ik wat ruzie’s, maar toch wilden wij dit graag op een nette manier oplossen. Om deze reden hebben wij Mediatorpraktijk Noord Nederland ingeschakeld die ons heeft geholpen bij het proces. Mijn vrouw en ik wilden graag als vrienden uit elkaar gaan, en dit is dankzij Mediatorpraktijk Noord Nederland helemaal gelukt. Ook de kinderen hebben er hedendaags vrede mee!

Een mediator kiest nooit een partij

Een mediator kiest nooit een partij, en leert juist beide partijen goed naar elkaar te laten luisteren. Op deze manier kom je altijd tot een resultaat dat door beiden partijen gewenst is, omdat je samen met je partner tot een besluit moet komen. Het is dus totaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld een rechter, gezien het feit dat deze de beslissing maakt, waar vaak één de dupe van is. Met een mediator heb je dus altijd twee partijen, die beiden tevreden zullen zijn met de zelf gemaakte beslissing!

Bekijk de website

Wil jij meer weten over mediator Drenthe, stel dan online uw vraag of maak gemakkelijk een afspraak via de website van deze specialist!