Gastouderbureau Den Haag

Elk kind heeft goede opvoeding nodig, alleen niet elke ouder kan die opvoeding even goed uitvoeren. Hiervoor zijn gastouderbureau’s in het leven geroepen. Gastouderbureau Den Haag biedt u de kans om gastouder te worden, uiteraard zijn hier bepaalde eisen voor waar u aan dient te voldoen.

Gastouder worden bij Gastouderbureau Den Haag

Bent u geïnteresseerd om gastouder te worden, lees u dan even in op de website van Little Lights, er staat genoeg informatie op die u absoluut moet weten. Het is belangrijk dat mensen deze informatie goed in zich opnemen, het is niet zomaar iets, het worden van gastouder. Het uiteindelijke doel is het opvoeden van andermans kind, zodat deze later terugdenkt aan een fijne jeugd, mede mogelijk gemaakt door jou.

Gastouderbureau Den Haag verzorgt de gesprekken met de vraagouder

Wij van Little Lights zorgen ervoor dat de vraagouder in contact komt met de gastouder. Doormiddel van een gesprek wordt er met elkaar kennis gemaakt en worden persoonlijke wensen besproken. Het doel van dit gesprek is om elkaar beter te leren kennen en te weten te komen wat elkaars gedachten zijn over de samenwerking.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om gastouder te worden? Neem even contact op met Gastouderbureau Den Haag via 070-3191055 of info@littlelights.nl.

Gastouderbureau Den Haag | Little Lights