Garagedeuren service

Garagedeur maken door de monteurs van de garagedeuren service van ROMASS

Heeft u een handbediende of elektrisch aangedreven garagedeur die toe is aan een onderhoudsbeurt? ROMASS is sinds 1995 dé onderhoudsspecialist voor alle types en merken garagedeuren. Garagedeuren kunnen zowel sectionaaldeuren als kanteldeuren zijn. Ook het onderhoud van roldeuren kunt u aan de professionals van ROMASS toevertrouwen. Door jaarlijks onderhoud aan uw garagedeuren zorgt u ervoor dat ze in topconditie blijven. Onderdelen verslijten minder snel waardoor de kans op een storing verminderd. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van je deur wordt verlengd.

Ook kunt u terecht bij ROMASS voor alle soorten reparaties en vervangingen aan uw garagedeuren. Met problemen zoals defecte motoren, afstandsbedieningen die het niet meer doen of kwijt zijn, kapotte kabels en nog veel meer kunt u altijd bij ROMASS terecht. ROMASS biedt u een volledige garagedeuren service.

Voordelen van garagedeur service

Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten bij ROMASS kunt u profiteren van de voordelen. Allereerst zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat uw garagedeuren in topconditie blijven, waardoor de kans op een storing wordt verkleind. Daarnaast levert een servicepakket van ROMASS een kostenbesparing op. Uw garagedeur blijft in topconditie waardoor de kosten van reparaties verminderd worden. Daarnaast kunnen onze monteurs tijdens een storing snel handelen omdat ze op de hoogte zijn van de functies van uw deur en de staat van een deur.

Waarom ROMASS

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist en heeft geruime ervaring in het repareren en onderhouden van alle types en merken garagedeuren. Om u de beste garagedeuren service  te kunnen bieden worden de monteurs van ROMASS regelmatig bijgeschoold om kennis te nemen van de laatste technieken en nieuwste garagedeuren. Wanneer u een kapotte garagedeur heeft en deze niet meer kan openen of sluiten wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. ROMASS is 24/7 bereikbaar en u kunt altijd zelf snel en makkelijk online een afspraak maken. De monteurs van ROMASS zijn altijd snel ter plaatse. In de meeste gevallen kunnen de monteurs binnen 2 uur ter plaatse zijn, maar in ieder geval binnen 48 uur.