Garagedeur repareren

Een storing aan je garagedeur is erg vervelend. Zo kan de garagedeur scheef hangen, de afstandsbediening niet meer werken, of een garagedeur die niet meer sluit. Veel van deze storingen kan je zelf niet repareren en moeten door een monteur uitgevoerd worden. Enkele onderdelen van je garagedeur staan namelijk onder een hoge spanning. Wanneer er onjuist wordt omgegaan met de onderdelen kan schade en letsel ontstaan.

Veel voorkomende problemen met een kapotte garagedeur welke gerepareerd dient te worden zijn problemen met de veren van de deur. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor.

Waarom ROMASS?

ROMASS staat 24/7 en 365 dagen per jaar voor je klaar en lossen het probleem gegarandeerd op. Altijd en overal, in heel Nederland. Onze professionele servicemonteurs, met al meer dan 20 jaar ervaring, verhelpen in korte tijd alle problemen met alle types en merken garagedeuren zodat je weer zo snel mogelijk verder kan.

Naast het repareren van storingen voert ROMASS ook onderhoudsbeurten uit aan garagedeuren. Het is raadzaam om regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren aan je garagedeur. Hierdoor vergroot je de betrouwbaarheid van je garagedeur en wordt de levensduur verlengd.  Ook voorkomt dit schade en versnelde slijtage.

Wil je je garagedeur repareren of een onderhoudsbeurt inplannen? Maak een afspraak op onze site.