Game toernooien organiseren

Zou jij wel een FIFA 2015 toernooi willen spelen met al je vrienden? Bij Movies5 organiseren ze FIFA toernooien, maar ook andere vormen van game toernooien. Bij Movies5 maken ze gamen sociaal. Op verschillende unieke locaties worden toernooien georganiseerd en gespeeld. Ook kun je bij Movies5 een buitenbioscoop huren.

Toernooien en een buitenbioscoop

Bij Movies5 maken ze gebruik van prachtige locaties, unieke schermen en creatieve ideeën. Je kunt game toernooien spelen met al je vrienden, een FIFA 2015 toernooi organiseren, maar ook een buitenbioscoop huren. Bij Movies5 word je zeker verrast. Bij Movies5 kun je een buitenbioscoop organiseren. Je kunt kiezen voor een eigen locatie, zoals je eigen tuin, buurtvereniging of bij de voetbalclub. Ook kun je kiezen voor de locaties van Movies5. De thuisbioscopen zijn geschikt voor donkere ruimtes en voor ’s avonds. De schermen zijn 3 bij 2 meter en een scherm is voor 5 tot 150 personen. Movies5 verzorgt de bioscoop en zorgt ook voor de opbouw, afbouw van het scherm en de geluidsinstallatie.

Informatie en contact

Ben je benieuwd geworden naar Movie5? Ga dan naar de site voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je specifieke vragen over het organiseren van een FIFA toernooi? Neem dan contact op en zij helpen je graag verder.