Financieel talent voor bedrijven

Bent u op zoek naar een vacature voor een financiële functie bij een groot bedrijf en bent u daarnaast net afgestudeerd? Dan is er een kans dat u niet zo snel aan het werk komt, want vaak kiezen de grote bedrijven voor mensen die al ervaring hebben op dit werkgebied. Dit is enorm frustrerend voor de net afgestudeerde professional, want deze mensen willen enorm graag en heel snel aan het werk. Echter zijn de grote bedrijven van mening dat tegenwoordig ervaring een stuk belangrijker is. Brooklyn Finance deelt deze mening niet en daar hebben zij hun redenen voor.

Talent boven ervaring

Brooklyn Finance is van mening dat talent veel belangrijker is dan ervaring. Talent zal er namelijk voor zorgen dat er veel ervaring opgedaan kan worden en bovendien leren talenten enorm snel alle kennis die zij nodig hebben. Echter denken bedrijven tegenwoordig dat er enorm veel tijd in gaat zitten om talenten alles te laten herkennen. Echter is dit natuurlijk complete onzin, want talenten zullen alles enorm snel op kunnen pakken. Talenten zitten namelijk vol in de bloei van hun leven.

Deelt u deze mening?

Deelt u deze mening en wilt ook u graag zien dat talenten een kans krijgen bij de grote bedrijven? Surf dan direct naar de website van Brooklyn Finance of klik op de volgende link: het werving en selectiebureau finance.