Financial Lease voor de ondernemer

Wat is Financial Lease?

Voor de onderzemer is Financial Lease of zakelijke lease erg aantrekkelijk. Financial Lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. De looptijd kunt u zelf bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent.
Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Vele voordelen voor de ondernemer

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. De voordelen voor de ondernemer:

1. Superscherpe rente voor zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens 5,9%
2. Bij Goedlenen.nl betaalt u eenmalig 1% over het leasebedrag*
3. Indien gewenst gecombineerd met een superscherpe verzekeringspremie

Onverstandig bij Financial Lease:

Een dealercombinatie:   maximale aankoopkorting, hoge inruilprijs en superscherp leasetarief gaan in principe niet samen. Neem bijvoorbeeld dit voorbeeld: zeer scherp lease termijn wordt gecompenseerd door bijvoorbeeld een lagere inruilprijs. Lease daarom  eenvoudig en transparant. Ga direct naar de website of bereken Financial Lease eenvoudig en online!