Fifa toernooi als kinderfeestje!

Op een gegeven moment worden je jongens steeds groter. Toch willen ze met hun verjaardag nog wel hun vrienden uitnodigen. Een echt kinderfeestje kan je het misschien niet meer noemen. Maar wat laat je die jongens dan doen? Een film opzetten is wat afgezaagd. Een mooi alternatief is een Fifa2015 toernooi!

Het gamen als een sociale bezigheid

Gamen was eerder altijd iets wat je individueel deed. Maar het wordt steeds meer een trend  om van gamen een sociale bezigheid te maken. Door een waar FIFAtoernooi te spelen kan je samen met vrienden genieten van een spannende wedstrijd. Er worden verschillende Playstations met schermen bij elkaar gezet. Door in teams te werken kan iedereen tegen elkaar spelen. Uiteindelijk is er een finale die op een groot doek wordt gespeeld. Iedereen kan meekijken naar het spel tussen winnaar en verliezer!

Lijkt het je ook wat?

Een FIFAtoernooi is een groot succes  voor alle FIFA liefhebbers. Het is spannend, maar ook nog eens gezellig. En je hoeft er de deur niet voor uit want het kan gewoon bij je thuis worden georganiseerd. Ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Bezoek dan eens de website en wie weet  geef jij straks ook een FIFAtoernooi.