Fairy Rose bij deze rozenkwekerij in Lottum

Wilt u rozen kopen die recht uit een kwekerij komen? Dan moet u bij deze rozenkwekerij in Lottum zijn. Deze kwekerij maakt onder andere de echte en unieke The Fairy Rose. Ze kweken en verkopen deze. Daarnaast maken ze nog vele andere mooie rozen die u voor uzelf of als cadeau kunt bestellen via de webwinkel. U kunt ze thuis laten bezorgen of op afspraak op komen halen bij de kwekerij.

Over The Fairy Rose

The Fairy Rose is één van de rozen die gekweekt en verkocht wordt door Seurosa. Doordat de kweek door Seurosa zelf wordt gedaan, weten zij dat ze 100% kwaliteit verkopen. Dit komt omdat ze de groei en ontwikkeling helemaal zelf in de gaten kunnen houden. De roos krijgt daarnaast genoeg aandacht en verzorging waardoor het een prachtige roos wordt die in volle bloei komt. De bloem krijgt de eervolle vermelding ‘Excellent Rose’. Ze worden 40 tot 50 centimeter hoog en u kunt ze per 5 stuks bestellen via Seurosa.

Bestellen

Wilt u the Fairy Rose bestellen? Ga dan naar de website. Vanaf september worden bestellingen verzocht. The Fairy Rose bloeit van oktober tot en met november. Wacht dus op het goede moment en haal deze en andere prachtige exemplaren in huis.