Extra dimensie in slaapkamer

Mijn vrouw en ik zijn al vele jaren met elkaar getrouwd, en we zijn nog altijd super gek op elkaar. Dit komt mede doordat wij nog altijd in onze relatie aan vernieuwing doen, zo ontdekken wij nog altijd plekjes van elkaar. Mijn vrouw en ik bezoeken dan ook regelmatig de seks shop, waarbij wij onszelf voorzien van vele leuke spulletjes. Op deze manier houden wij de spanning in onze slaapkamer, en vervelen wij elkaar nooit.

Mijn vrouw kwam met het voorstel

Een aantal jaren geleden kwam mijn vrouw met het voorstel om eens een seks shop te bezoeken. Ze wou graag het randje opzoeken, en ze wou weer spanning in onze slaapkamer. Deze is nu dan ook helemaal terug, door de vele speeltjes die mijn vrouw en ik hebben gekocht bij de seks shop. Bovendien is het heel gemakkelijk online te bestellen, en worden deze artikelen anoniem bezorgd bij jouw thuis. Zo hoef je niet eens thuis te zijn, gezien het feit dat als je buren hem aannemen er niet achter komen wat er in jouw pakketje zit.

Wil ook jij eens (online) een seks shop of gay shop bekijken? Doe dat dan gewoon! Je hoeft je hedendaags nergens meer voor te schamen, en de speeltjes geven een extra dimensie aan jouw kamer.