Exclusieve service in Megève

Bent u het hele jaar hard aan het werk geweest en wilt u zichzelf trakteren op een vakantie met uitstekende service? Dan is een verblijf in een chalet in Megève een goed idee! Megève ligt in het noordelijke gedeelte van de Franse Alpen, in het zuiden van het land. In de regio vindt u de hoogte berg van de Alpen: de Mont Blanc. En ook voor wat betreft het échte wintersporten zit u hier goed: 445 kilometer aan pistes brengen u voldoende skiplezier.

Een luxe chalet huren in Megève

Het mooiste verblijf in deze regio is ontegenzeglijk één van de traditionele chalets in Megève. U vindt hier niet alleen de luxe die u na een jaar hard werken wel verdiend hebt, zoals een zwembad, open haard, sauna, jacuzzi, maar ook de mogelijkheid om uw vakantie te laten begeleiden door personeel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huishoudster die uw bed opmaakt? Een chef die een heerlijke maaltijd bereidt? Of een conciërge die zorgt dat alles rondom het huis in goede banen wordt geleid? Dat betekent nog eens volledige luxe tijdens uw vakantie. U kunt een chalet in Megève uiteraard ook als privéverblijf huren, zonder catering van personeel.

U kunt vanuit veel van deze chalets Megève en omgeving uitstekend bekijken. Het enige dat u hoeft te doen is het balkon oplopen en genieten maar! De pistes zijn vanaf deze accommodaties nooit ver weg. Behalve de pistes met uitstekende sneeuwkwaliteit, vindt u in Megève ook veel andere faciliteiten. Gezellige boetiekjes om lekker te shoppen, meerdere restaurants waar u overheerlijk kunt eten en exclusieve bars om een drankje te nuttigen na een dag in de sneeuw. Of geniet van een bezoek aan een van de kunstgalerijen: Galerie 56, Bartoux, Christian Dazy of May. Hier vindt u kunstwerken die over de zeevaart gaan, maar ook moderne kunst en diverse beeldhouwwerken.