ERP systeem voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een unieke totaaloplossing voor het MKB? Dan kan Tradium Business software voor het MKB deze unieke totaaloplossing zijn. Het is een geavanceerd ERP systeem dat bij uitstek geschikt is voor het midden en klein bedrijf. Het combineert de voordelen van Windows, integratie met Microsoft Office en alle mogelijkheden van relatie en documentbeheer, facturatie en logistiek in één softwareoplossing. Met het ERP systeem heeft u alles in één en dat is wel zo makkelijk.

Tradium

Tradium staat voor: transactie en informatiesysteem, rapportages via SQL en VBA, aansluiting op de praktijk, direct inzicht in financiële cijfers, integratie en communicatie, uitgebreide functies en managementtools, maatwerk naar wens te realiseren.

Bij Keemink Design hebben ze ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van softwareoplossingen voor bedrijven in verschillende branches.

Keemink Design

Naast ERP software ontwikkeling kunt u ook terecht bij Keemink voor onder andere:
– eCommerce toepassingen
– Systeem integratie
– Opleidingen en trainingen

Wilt u meer informatie? Dan kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, hierin staat alle informatie over Tradium Business Software. Naast de brochure kunt u ook op de site veel informatie vinden. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen voor uw vragen over de producten en de dienstverlening en ze staan u uiteraard graag te woord.