Elektronische sigaret

Elektronische sigaret

Wilt u roken op een gezonde manier dan is dat mogelijk. Met de elektronische sigaret van Puff kunt u vanaf nu als een bewuste roker door het leven gaan. Uzelf en uw omgeving hebben namelijk geen last van de schadelijke effecten die het roken van een normale sigaret met zich meebrengt.
Wanneer u kiest voor een elektronische sigaret van Puff dan wordt daarmee voorkomen dat inhalering van tabaksrook plaatsvindt. Tabaksrook kan op termijn zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Een ander factor is dat de dampen die vrijkomen bij een normale sigaret, koolmonoxide, teer en andere schadelijke stoffen bevatten. Ook dit is weer een belasting op de gezondheid.

Overal te gebruiken

Met een elektronische sigaret van Puff voorkomt u al deze nadelige effecten op uw gesteldheid.
Naast positieve effecten op de gezondheid brengt een elektronische sigaret of damper ook andere positieve effecten met zich mee. Zo kunt u denken aan een betere productie op de werkvloer, u hoeft namelijk niet de werkvloer te verlaten indien u behoefte heeft aan roken. Een elektrische sigaret kunt u overal roken.

Geld besparen

Een andere factor dat een rol speelt is de aanslag op uw budget. Indien u gebruik maakt van een elektronische sigaret dan hoeft u niet telkens nieuw rookwaar te kopen. Tevens is een E-sigaret vele malen goedkoper.
Wilt u er een gezonde levensstijl op nahouden ondanks dat u rookt? Gebruik dan vanaf nu de elektronische sigaret. Verkrijgbaar in de webshop van Puff of ga langs bij een van de Puff Stores.

Elektronische sigaret