EHBO cursus op maat

Wilt u graag een EHBO cursus op maat volgen? Dat kan zeker bij ons, omdat wij aan de hand van uw wensen en eisen kunnen kijken wat u graag wilt leren. Wilt u bijvoorbeeld een EHBO cursus voor kinderen volgen, ook wel EHBO kind genoemd of kinder EHBO, dan is dit zeker mogelijk bij ons. Wist u dat er jaarlijks meer dan 100.000 kinderen op de eerste hulp terecht komen na een ongeluk dat thuis is gebeurd? Bijvoorbeeld doordat een kind in zijn of haar vinger heeft geknipt, of is gevallen tijdens het dansen.

EHBO cursus op maat

Er zijn veel verschillende situaties waarbij een EHBO cursus op maat nodig zou kunnen zijn, omdat er altijd iets voor kan komen wat niet in een reguliere EHBO cursus voorkomt. Het is van belang dat er altijd iemand in de buurt is bij kinderen die een EHBO cursus heeft gevolgd die speciaal voor kinderen is gemaakt. Want u kunt natuurlijk altijd leren hoe u verbandjes aan moet leggen, of hoe u een verband moet verschonen, maar het is wel belangrijk dat u meer weet over EHBO voor kinderen.

Meer informatie over onze EHBO cursus op maat?

Voor meer informatie over onze EHBO cursus op maat voor kinderen kunt u gerust onze website bekijken. Daarnaast hebben wij niet alle informatie op onze website staan, juist omdat we u graag apart informeren over de mogelijkheden voor een EHBO cursus op maat. Heeft u vragen, dan kunt u altijd even bellen, want wij staan u graag te woord.