Effectieve therapie bij een hielspoor

Heeft u al enige tijd last van een pijn of irritatie in uw hiel waar u maar niet vanaf komt? Wellicht heeft u last van een zogenoemd ‘hielspoor’ waar u professionele hulp bij nodig heeft om hier vanaf te komen. De specialisten van fysiotherapie Doetinchem kunnen u van dienst zijn bij de de diagnose en u behandelen om van deze nare pijnen af te komen. Samen met u wordt er een behandel- en preventieplan opgesteld om ervoor te zorgen dat de problemen effectief worden aangepakt en in de toekomst worden voorkomen.

Shockwave therapie

Klachten die vaak gepaard gaan bij hielspoor zijn een pijnlijke hiel, moeite met lopen, opstartpijn bij uit bed komen of bij te lang staan. U weet als geen ander dat de gevolgen van hielspoor ontzettend vervelend zijn, omdat het uzelf in de dagelijkse gang van zaken beperkt. De constante pijn die gepaard gaat met hielspoor gaat niet vanzelf over, maar wordt juist steeds erger. Wacht daarom niet langer en laat uw hielspoor effectief behandelen bij het Centrum voor Fysiotherapie en Shockwave & Echografie te Doetinchem. Voor de behandeling van hielspoor wordt gebruik gemaakt van een revolutionaire shockwavetherapie, waarmee een zeer goed resultaat wordt behaald!

Wil u ook af van uw hielspoor en weer net zolang wandelen of sporten als u zelf wil, zonder dat uw hiel u een halt toeroept? Neem vandaag nog contact op met deze specialist!