Een vlees thermometer koopt u bij Gullimex

Ben u op zoek naar een kwalitatief goede vlees thermometer voor in uw restaurant of brasserie? Gullimex is de expert als het aankomt op voedselthermometers en voedselveiligheid. Ze zijn sinds 1981 marktleider in voedselveiligheid en hebben hun activiteiten inmiddels uitgebreid naar het buitenland. Als u kiest voor Gullimex bent u dus verzekerd van jarenlange ervaring en een uitstekende kwaliteit!

Een uitgebreid assortiment

Als u op zoek bent naar voedselthermometers bent u bij Gullimex aan het juiste adres. Ze hebben verschillende systemen voor meerdere sectoren in haar assortiment. Ze hebben systemen voor in de food-, transport-, industrie- en health pharma sector. Daarnaast bieden ze apparaten aan voor elk budget. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handzame thermometer die u bij u kunt dragen, maar ook voor een snelle thermometer met infrarood systeem. Voor het uitgebreide assortiment kunt u een kijkje nemen op de website. Hier vindt u tevens alle productspecificaties zodat u eenvoudig een vergelijking kunt maken.

Neem contact op met een van de medewerkers

Heeft u een specifieke vraag of wilt u zich laten adviseren door een van de experts van Gullimex? Op de website van Gullimex kunt u uw gegevens achterlaten waarna een van de medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opneemt.