Een switch in haar leven

Jarenlang heeft mijn vrouw getwijfeld om het nemen van een andere baan, maar echter heeft ze altijd gezwegen en keihard gewerkt. Echter merkte ik dat zij steeds minder lekker in haar vel zat, en om deze reden heb ik haar contact op laten nemen met Working Matters. Dit is een organisatie die samen met de persoon in kwestie gaat kijken naar allen behoeftes en sterktes van de werknemer, om vervolgens het maximale uit zijn of haar carriĆØre te halen.

Van kantoor naar op de weg

Mijn vrouw was altijd werkzaam achter een bureau, maar ze wilde graag in direct contact staan met de klant. Echter vond haar baas dat zij dit niet aan zou kunnen, en om deze reden heeft hij haar altijd achter het bureau gehouden. Echter wilde mijn vrouw een nieuwe uitdaging, en met behulp van Working Matters durfde zij deze aan te gaan. Mijn vrouw is hedendaags werkzaam als account manager bij een ander bedrijf, en ze is weer helemaal opgeleefd! Dit allemaal dankzij de loopbaancoach uit Haarlem!

Wil jij meer informatie over loopbaancoaching, en ben jij woonachtig in de omgeving van Haarlem? Bekijk dan eens de website van loopbaancoach Haarlem om meer informatie te verschaffen over de loopbaancoach!